Over Anouschka

Anouschka Tjaden, kunstenares

Anouschka Tjaden
kunstenares

 

Mijn naam is Anouschka Tjaden-Hopman, geboren in 1967 op de Keizersgracht te Amsterdam.

Al gedurende mijn hele leven zijn kunst en creativiteit belangrijke componenten voor mij. Allereerst door het maken van schilderijen en dier portretten met acryl verf (ook gemengd met collage technieken) en sinds 2015 met het maken van beelden van allerlei oude en nieuwe gebruiksvoorwerpen; Artes-trouveaux.

De kunst en creativiteit zit hem voor mij niet alleen in het “maak proces” maar vooral ook in het “vind proces”! Overal zoeken naar dé lepel of hét perfecte bakje; Heerlijk is het wanneer je dat vindt! En dan aan de slag om van allerlei alledaagse dingen een bijna organisch iets te creëren.

Welkom op mijn site, kijk rustig rond en geniet van mijn werk zoals ik dat doe!

 

Dit nog even ter info:

Wat beetje jammer is, is dat ik als kunstenares geen kaas van computers en websites heb gegeten en de site dus weinig (lees: praktisch niet…) bijwerk met mooie foto’s van mijn recente werken die weer heel anders zijn dan de beelden die er nu op staan (allen zijn tenslotte uniek!). Mijn uitnodiging aan u is dan ook; mocht u interesse hebben in mijn werk en deze graag “live” willen zien dan bent u op afspraak meer dan welkom in mijn atelier te Heemstede. Heel graag tot ziens!

Heeft u vragen over of interesse in aankoop van een 2D of 3D werk, neem dan contact op via het contactformulier.